Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
E tam Ciekawe czy teczka malego pierdka sie teraz odnajdzie. Jak znam zycie to raczej nie, bo oni swoich komuchow to bronia A moze teczka pani Lindemans-Glinskiej sie ujawni? Wszystko jest mozliwe
Historia sie powtarza. Komunisci, zeby istniec musieli miec wroga (Marks). Teraz ten pieprzony pis tez sobie wynajduje wroga - komuchow. Nie tylko zreszta I EU i Rosja i Niemcy........wszyscy sa wrogami. Ciekawe co zrobia jak juz wszystkich inaczej myslacych wytepia ? Moze zgnija sami od srodka? Jak komunizm? Oby nie ! To by dopiero byl smrod!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
hei!sandokan napisał:
MENDA Z DUPY TLUMOK etc

Jak okreslisz te wyrazy?
To okresla twoj swiatopoglad i stosunek do swiata...
Wspolczuje twojej rodzinie ,jezeli toleruja taki jezyk
Endokrynologie za chowaj dla siebie

Po tym, jak wlazles do tematu Bolka i nie zaczepiany postanowiles przyczepic sie do mnie (pewnie wydawalo ci sie, ze zablysniesz - ludziom wydaja sie rozne rzeczy ), to musze cie zmartwic, ze te wyrazy pasuja do ciebie, jak ulal

Juz wczesniej ,,wysylalem cie w diably, ,
Zrobie to poraz wtory
,,Paszla.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Mazury napisał:
Papiery mowily co innego. Czyzby? Zestawienie przez Ciebie rozkazu Stalina ze swistkiem napisanym niewiadomo krzez kogo niewiadomo kiedy, przez tajne sluzby PRL, ktore mialy motyw, aby Walese tepic od roku 1980.
Historycy najpierw badaja autentycznosc dokumentow. Rewelacje z szafy Kiszczaka zostaly ogloszone w glownych serwisach informacyjnych, lacznie z twiterem. Wiadomosci podaly nawet \'drobne; klamstewko\', jakoby odreczne pismo zostalo zbadane przez grafologa. Tak sie prawdy historycznej nie dochodzi, to tylko woda na mlyn Mistrza Marionetek Kaczora i Superszpiega Antoniego, ktory sie nigdy klamstwem nie splamil.
k.
Jabin z Hazo napisał:
Mazury napisał:
Przez ladnych pare dekad caly blok socjalistyczny lacznie z polskimi historykami zaprzeczali Katyniowi, a Ty wyskakujesz z jakims swistkiem podpisanym przez SB. Skad wiesz, ze jest autentyczny i zawiera prawde? Byles tam i wyplacales te 500 zl Walesie?
k.

Jabin z Hazo napisał:
PO twierdzi,ze program PISu ,piecset zloty na dziecko, nie zadziala prokreacyjnie.
Przypadek Walesy,ktory ma osmioro dzieci przeczy temu twierdzeniu.

To dobrze ,ze piszesz o Katyniu ,bo jest z nim podobnie jak z Walesa.
W przypadku Bolka Walesy mamy identyczna sytuacje, tutaj rowniez przez ladnych pare dekad caly blok socjalistyczny lacznie z polskimi historykami zaprzeczal faktowi jego wspolpracy z SB,a papiery mowily co innego !

No dobra przekonales mnie, program PISu 500+ powinien zostac zreformowany.
Zamiast wyplacac co miesiac z panstwowej kasy na dzieci 500zl rzad B.Szydlo powinien
zmusic rodzicow do gry w totolotka -na to samo wyjdzie:

Danuta Wałęsowa w książce „Marzenia i tajemnice” wspominała, jak w domu Wałęsów wyglądała sytuacja materialna.
Pralkę kupiliśmy dzięki temu, że mąż znów wygrał w totolotka (…). On do dziś gra w totolotka. Jednak Pan Bóg nie daje mu wygrywać, gdyż nie potrzeba mu już tych wygranych. On zawsze powtarza: – Kiedy bardzo potrzebowałem, to wygrywałem”. A teraz nie wygrywa

Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
hei!sandokan napisał:
Lindemans napisał:
hei!sandokan napisał:
MENDA Z DUPY TLUMOK etc

Jak okreslisz te wyrazy?
To okresla twoj swiatopoglad i stosunek do swiata...
Wspolczuje twojej rodzinie ,jezeli toleruja taki jezyk
Endokrynologie za chowaj dla siebie

Po tym, jak wlazles do tematu Bolka i nie zaczepiany postanowiles przyczepic sie do mnie (pewnie wydawalo ci sie, ze zablysniesz - ludziom wydaja sie rozne rzeczy ), to musze cie zmartwic, ze te wyrazy pasuja do ciebie, jak ulal

Juz wczesniej ,,wysylalem cie w diably, ,
Zrobie to poraz wtory
,,Paszla.....

Skad ci przyszlo do glowy, ze moglbys mnie gdziekolwiek wysylac ?
Twoja megalomania jest rozbrajajaca
Przylazles, przyczepiles sie jak kunedelek do nogawki i poszczekujesz. Pora dac sobie spokoj z toba, bo jeszcze chwile, a sprowadzisz mnie do swojego poziomu i pokonasz doswiadczeniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
swinka
(swinka)
Wiking
Ile Wałęsa wydał na nowy samochód?

Dwóch kolegów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
www.prawy.pl/…/10704-ta-ksiazka-ostatecznie-walese-z…
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
m.merlin.pl/Walesa-Czlowiek-z-teczk…/…/1,1288739.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów